Seara foştilor petrolişti

România – Kazahstan, meciul care se va desfăşura în această seară pe arena „Ilie Oană”, este partida care încheie seria jocurilor pe teren propriu, în vederea calificării la Mondialul din Rusia, de anul viitor. Calificare pe care selecţionata tricoloră a ratat-o, cu neamţul Daum pe bancă, deja, România începând pregătirea următoarei campanii de calificare, la Euro 2020, unde, dacă mai „rezolvăm” o staţie- două de metrou, recondiţionăm câteva stadioane bucureştene şi mai inaugurăm câteva sute de kilometri de autostradă, avem şanse mari să nrămânem cu „Naţional Arena” pe harta organizatorilor!
În această seară, la Ploieşti, debutează pe banca Naţionalei Cosmin Contra – antrenor care are drept cea mai importantă performanţă a sa obţinută chiar pe banca Petrolului – Cupa din 2013, alături de acesta, ca secund, urmând să debuteze şi cel care a bifat… „stingerea luminii” la „Petrolul lui Capră” – Jerry Gane!
Iar „nuanţe petroliste” găsim şi în lista jucătorilor convocaţi, Gicu Grozav şi Ovidiu Hoban, jucători care au trăit perioada „lapte şi miere” a Petrolului, sub comanda lui Contra, urmând să revină pe „Ilie Oană”, în tricoul Naţionalei de această dată. Nu în ultimul rând, sunt şanse mari ca noul selecţioner să-l titularizeze şi pe ploieşteanul Constantin Budescu, în speranţa că va avea un debut fericit.
Rămâne de văzut şi reacţia fanilor ploieşteni, primul indiciu fiind prezenţa lor în tribune, unde ar fi păcat să existe locuri… goale!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*