Sebastian Alin Bîrda și-a depus candidatura pentru un nou mandat: Îmi asum provocarea de a continua să construim și să dezvoltăm împreună orașul Baia Sprie!

Primarul Sebastian Alin Bârda a intrat oficial în cursa pentru un nou mandat. Pe parcursul celor 3 ani ,în calitate de primar al orașului Baia Sprie , a dovedit că este omul potrivit la locul potrivit.

“După 3 ani de când sunt primar al orașului Baia Sprie, mi-am depus astăzi candidatura pentru funcția de primar în mandatul 2020-2024. A fost o onoare pentru mine să fiu primarul băisprienilor și vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o.

Mă angajez în procesul electoral pentru funcția de primar al orașului Baia Sprie pentru a-mi continua proiectele și pentru a materializa viziunea pe care mi-am propus-o pentru Baia Sprie. Vin în fața dumnevoastră dupa 18 ani de experiență în administratie locală și privată, la nivel local, dar și național. Îmi asum provocarea de a continua să construim și să dezvoltăm împreuna orașul Baia Sprie. Baia Sprie trebuie sa continue proiectele de dezvoltare pentru a deveni un oraș modern, echilibrat și curat, iar prin continuitate, muncă în echipa sudată si transparență, vom reuși!

Le mulțumesc celor 900 de băisprieni care au semnat pentru susținerea candidaturii mele și mulțumesc colegilor care m-au susținut prin implicarea personală în această perioadă. Totodată mulțumesc colegilor care au acceptat să fie alături de mine pe lista Partidului Național Liberal pe lista de consilieri locali.Vă mulțumesc pentru încredere!” a transmis , Bîrda Sebastian Alin- Primar Oraș Baia Sprie

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*