Sebișul e în doliu, s-a stins din viață primarul Radu Demetrescu!

Radu Demetrescu, primarul interimar al orașului Sebiș, a murit astăzi, la Timișoara, unde era internat, în urma unui infarct suferit luni după-amiază. De altfel, medicii de la Spitalul de boli cardio vasculare de la Pădurea Verdea i-au și montat un stent pe cord și îl țineau sub supraveghere medicală. Din păcate, firul vieții edilului sebișean s-a rupt la doar 64 de ani.

Demetrescu s-a născut pe 24 noiembrie 1955, la Pleșcuța. A fost jurist de meserie, fiind de-a lungul timpului, director la A.E.I.C.I.P. Cermei, jurist la Primăria Cermei, iar din 2004 până la începutul anului 2018, viceprimar al orașului Sebiș. Ulterior, după suspendarea din funcție a lui Gheorghe Feieș, a devenit primar interimar, cu toate că și el a avut probleme cu ANI.

Ca și precedesorul său, Radu Demetrescu era foarte implicat în activitatea echipei de fotbal a orașului. A fost cel care a bătut palma cu ultimii antrenori ai lui Național Sebiș, Cristian Todea și Dănuț Șomcherechi și era optimist cu privirea la redresarea formației în campania de primăvară, după ce turul a fost încheiat pe primul loc direct retrogradabil din Liga 3-a. „Mergem înainte cu încredere, o vom scoate la capăt. Fotbalul din Sebiș nu va muri, fiiți sigur de asta”, ne declara, printre altele, regretatul edil pe 9 decembrie 2019.

De altfel, angajații clubului sunt șocați de vestea primită în această seară și asta pentru că știau că ceea ce a fost mai rău a trecut pentru Demetrescu după internarea și intervenția chirurgicală de la „Pădurea Verde”.

Redacția sportarad.ro transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!

0
0

Articolul Sebișul e în doliu, s-a stins din viață primarul Radu Demetrescu! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*