Ședință de Consiliu! Punctul principal vizează problema restructurărilor de personal la societatea ”Meridian”

Consiliul local al municipiului Lugoj este convocat în ședință extraordinară astăzi, de la orele 14.
Pe ordinea de zi a acestei ședințe extraordinare se află proiectul de hotărâre privind aprobarea organigramei și a statutului de funcțiuni al societății ”Meridian 22”, proiectul de hotărâre privind preluarea fondului locativ administrat de ”Meridian 22” în administrarea municipiului Lugoj și proiectul de hotărâre privind aprobarea acoperirii definitive a deficitului secțiunii de dezvoltare pentru anul 2020, în sumă de 15.497.804,08 lei, din excedentul anului 2019.

Inițiatorul celor trei proiecte este primarul municipiului Lugoj.

Ședința privește două subiecte importante: reducerile de personal la ”Meridian” și un consistent tran­sfer de fond locativ către Pri­mărie.

Propunerea ”Merdian 22” este de reducere a 25 de posturi ocupate, din totalul de 126.

Reducerile de personal privesc 15 muncitori și 10 angajați din personalul administrativ. La cele 25 de posturi se adaugă alte 14 posturi vacante, existente în organigrama actuală.

În ceea ce privește fondul locativ, 274 de imobile cu desti­na­ție de locuit și alte 13 spații cu altă destinație sunt supuse la vot, pentru preluarea acestora din fondul ”Meridianului”, în administra­rea Municipiului Lugoj, prin Di­rec­ția de Urbanism – Patrimoniu, până la data de 1 aprilie 2021.

Articolul Ședință de Consiliu! Punctul principal vizează problema restructurărilor de personal la societatea ”Meridian” apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*