Seful Consiliului Judetean Timis, lugojeanul Calin Dobra, numit presedinte interimar al PSD Timis

Organizatia Judeteana a PSD Timis are, incepand de marti, un nou presedinte.Comitetul National Executiv al PSD a hotarat ca interimatul in fruntea acesteia sa fie preluat de lugojeanul Calin Dobra, cel care ocupa si functia de presedinte al Consiliului Judetean Timis.

Comitetul Executiv National al PSD a decis ca, pana la organizarea alegerilor la nivel judetean, sa preiau conducerea interimara a Organizatiei Judetene a PSD TIMIS. Aceasta decizie ma onoreaza si in acelasi timp ma responsabilizeaza si ma obliga ca impreuna cu echipa formata in Timis sa ducem la bun sfarsit un program asumat in 2016, un program bazat pe nevoile si dorintele timisenilor. In continuare, ne vom canaliza energia pe aplicarea proiectelor noastre la nivelul judetului Timis. Am mare incredere ca vom duce la bun sfarsit ceea ce ne-am propus. Le multumesc colegilor pentru increderea pe care mi-au acordat-o!”, a spus Calin Dobra.

Functia de presedinte al PSD Timis a ramas vacanta in iunie 2017, dupa excluderea fostului presedinte Sorin Grindeanu din partid. Dobra va conduce filiala judeteana pana la organizarea de alegeri pentru desemnarea unui nou presedinte.
FOTO: facebook.com

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*