Selecție pentru o nouă generație de sportivi, la CSȘ Lugoj

CSȘ Lugoj a anunțat debutul unui ciclu de selecție pentru formarea unei noi generații de sportivi la cele opt secții pe care le coordonează.

În oferta educațională pentru anul 2020-2021 sunt prevăzute trei grupe de începători la atletism, trei grupe la fotbal, cinci grupe la gimnastică, trei grupe la handbal, două grupe la judo, trei grupe la lupte greco-ro­mane, două grupe la lupte libere și cinci grupe la volei.“Din partea pă­rinților și copiilor există dorința și avem solicitări pentru reluarea antrenamentelor. Deocamdată există unele limitări impuse de actuala pandemie, iar clubul nostru respectă prevederile legale din Ordinul MTS 619 din 12.06.2020 și HG 476 din 16 iunie 2020. Așteptăm noi măsuri de relaxare, când vom putea relua antrenamentele în condiții sigure atât pen­tru sportivi cât și pentru părinți. De asemenea așteptăm din partea fe­derațiilor reglementări specifice pentru fiecare disciplină, iar la fotbal așteptăm și rezultatul clasificării academiilor de fotbal pentru copii și juniori, întocmit în baza a șapte criterii. În funcție de clasificarea ob­ți­nută, echipele vor putea participa la competiții. Fără acreditare nici un club nu se va mai putea înscrie în sezonul competițional oficial. În 2019, din 80 de cluburi acreditate, noi ne-am situat pe poziția 36 cu un total de 40,50 puncte. În momentul de față CSȘ Lugoj a inițiat o nouă campanie de selecție pentru formarea grupelor de începători la toate secțiile, în total avem 26 de grupe. Clubul nostru pregătește peste 480 de sportivi. Există nouă grupe de a­van­sați și opt de performanță. Spor­tivii noștri au obținut an de an numeroase me­dalii și titluri de campioni la com­petițiile naționale și interna­țio­nale”, a precizat profesorul Simion Moatăr, directorul CSȘ Lugoj.

Părinții in­te­resați să-și înscrie copii la una dintre disciplinele sportive din cadrul CSȘ Lugoj pot obține informații la secre­tariatul unității, în fiecare zi de luni până vineri, între orele 10-13, la numărul de telefon 0256/352008. Începerea antrenamentelor este programată pentru 15 iulie, dacă situația sanitară va permite.

Articolul Selecție pentru o nouă generație de sportivi, la CSȘ Lugoj apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*