Selecțiile s-au încheiat: naționala de e-fotbal e pregătită de preliminariile eEURO 2021!

Săptămâna trecută s-a disputat și a doua fază a selecției naționale prin care s-a definitivat echipa care ne va reprezenta în noua ediție eEURO 2021, jucat pe PES 2021.

La prima ediție, în 2020, România a ajuns până în semifinale, unde a fost învinsă de Serbia. În 2021, naționala noastră îi va avea în componență pe Adrian Urmă, jucător profesionist de PES, legitimat la Schalke 04, Andrei-Daniel Poenaru, Andrei Ștefănică și Alexandru Bădicioiu.

Primele meciuri în drumul spre eEURO 2021 vor avea loc în martie, în grupele preliminare. În data de 8 februarie, toate echipele vor fi împărțite în 10 grupe de câte 5 și 6. Se joacă tur-retur pentru a se stabili scorul final al întâlnirii și doar prima clasată merge direct la turneul final.

Ocupantele locurilor secunde merg în play-off, două grupe de câte 5 echipe, din care primele 3 se vor califica și ele la eEURO.

eEURO 2021 este programat să se dispute în luna iulie, la Londra. Cele 16 participante vor fi împărțite în 4 grupe de câte 4. Nu se va juca însă în sistemul clasic ”fiecare cu fiecare”. Învingătoarele din primele două jocuri se întâlnesc într-un meci decisiv de calificare. Însă învinsa mai are o șansă: va întâlni într-un joc de departajare pe câștigătoarea din duelul echipelor care au pierdut prima dispută. Turneul va continua apoi cu fazele eliminatorii, sferturi, semifinale și finală.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*