Selecționata Timiș 2004, 4-1 cu Hunedoara la debutul Regiunii 5 în Turneul Speranțelor, întrecere pe țară la U14

Punctam deunăzi cele mai recente rezultate la nivel juvenil din Campionatul Județean Timiș rezervat juniorilor C, D și E, care și-a derulat deja primele două-trei runde din noul sezon și în urma cărora Comisia de copii și juniori a AJF Timiș pledează pe adresa unor cluburi în vederea îmbunătățirii abordării competiției ca respectare a criteriului de vârstă dar nu numai, astăzi revenind cu semnalarea debutului într-o nouă întrecere la nivel național, desfășurată momentan în cadru interjudețean, a unei selecționate a Timișului, cea de 2004, alcătuită pentru participarea la ”Turneul Speranțelor”.

Este vorba așadar despre un demers federal la nivel național pentru selecționate județene ale categoriei de vârstă U14, inițiativă dedicată selecției și formării noilor generații de jucători pentru echipele reprezentative într-o competiție de elită, conform ideii de bază asociate proiectului.

Întrecerea este așadar rezervată strict proaspeților juniori C de 2004, stipulând înscrierea pe raportul de joc a maxim 17 juniori, dintre care 2 portari, fiecare selecționată desemnându-și conform aceluiași regulament câte 3 formații la o partidă, A, B și C, în condițiile în care meciurile cu durata de 90 de minute sunt împărțite în 3 reprize a câte jumătate de oră, schimbările fiind efectuate la pauză.

Competiția este astfel concepută pentru a oferi tuturor componenților convocați ai lotului selecționatelor ocazia de a evolua un număr egal de minute în decursul unei întâlniri, ceea ce s-a și întâmplat la debutul în faza interjudețeană, programat în cazul timișenilor la mijlocul acestei săptămâni, așadar amânat, ziua și ora oficială de start pentru meciurile ”Turneului Speranțelor” fiind duminica, de la 13.

Sistemul de desfășurare în faza preliminară este tip campionat, fiecare cu fiecare, tur-retur, selecționata de 2004 a Timișului fiind inclusă în Regiunea 5 din cele opt ale competiției pe țară, reunind 44 de garnituri. Șase regiuni dispun de întreceri cu câte 6 selecționate județene, cea vestică reunind însă numai patru, Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș, precum cea din zona capitalei, cu câte două formații ale Bucureștiului respectiv Ilfovului.

Iar timișenii sub bagheta lui Cristian Contescu au pășit cu dreptul pe terenul de iarbă din Complexul Sportiv ”Dan Păltinișanu”, întrecându-i pe omologii selecționați în formația Hunedoarei, rezultat 4-1, pe reprize 1-0, 1-1 și 2-0, prin golurile lui Marco Andrei Mircea, Erwin Raul Bakos, din nou Marco Andrei Mircea și David Cristian Rosu.

Loturile complete sunt a câte 22 de juniori iar pentru debutul de săptămâna aceasta cei 17 convocați de Contescu au fost Valentin Velcea și Mario Andrei Cuzmanovici ca portari respectiv David Ștefan Bălace, Tudor Moțiu, Alexandru Rafael Koszo, Cosmin Adrian Huminic, Erwin Raul Bakos, Narcis Ionuț Popovici, Marco Andrei Mircea, Robert Ehling, Lucian Andrei Gologan, Dan Pureca, Denis Mihai Angheli, Georgian Crăciun, Cristian Florin Grancea, David Cristian Rosu și Ovidiu Teodor Cristian Buza.

Continuarea, duminică de la ora 13 pe arena ”Electrica”, în compania selecționatei similare a celor din județul Arad.

 

The post Selecționata Timiș 2004, 4-1 cu Hunedoara la debutul Regiunii 5 în Turneul Speranțelor, întrecere pe țară la U14 appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*