Selecționata Timiș face scor în Turneul Speranțelor, 1-13 pe Gloria, în Caraș Severin

După o victorie la debut cu 4 goluri marcate împotriva hunedorenilor dar și un eșec cu 2-4 pe ”Electrica” în fața oaspeților arădeni, selecționata Timiș implicată în patrulaterul vestic al Turneului Speranțelor la categoria 2004 a încheiat turul întrecerii cu un triumf la scor fluviu în deplasarea la Reșița, programată duminică de la ora 13, pe arena Gloria.

Timișenii s-au detașat în fiecare dintre cele 3 reprize, adjudecate cu 0-5, 1-4 și 0-4, rezultatul final fiind 1-13, cu mențiunea că oaspeții au înscris și un… autogol.

Vizitatorii au abordat deplasarea în 11-le Valentin Velcea – David Ștefan Bălace, David Rosu, Denis Anghelini, Miklos Lengyel, Erwin Bakos, Lucian Gologan, Narcis Popovici, Mario Popescu, Robert Ehling, Dan Pureca iar golurile primelor 30 de minute au fost înscrise de Gologan, Popescu, Ehling de două ori și Pureca.

În partea a doua, Cristian Contescu a optat pentru Velcea – Denis Unc, Rosu, Paul Bălănescu, Lengyel, Tudor Moțiu, Bakos, Popescu, Ovidiu Bulza, Ehling și Raul Țurcaș, introducând așadar 5 jucători noi.

Golurile următoarelor 30 de minute au fost înscrise de Lengyel, Bulza, Ehling și Țurcaș, în vreme ce Unc a marcat un autogol.

În fine, în ultima repriză au jucat Mario Andrei Cuzmanovici – Unc, Bălace, Bălănescu, Anghelini, Moțiu, Bulza, Gologan, Popovici, Pureca, Țurcaș, așadar cu o schimbare între buturi, marcatori fiind Unc, Pureca de două ori și Țurcaș.

În total, Ehling și Pureca au scuturat cel mai adesea poarta selecționatei din Caraș-Severin, de câte 3 ori. Diferența dintre cele două garnituri bănățene a fost așadar cât se poate de mare, cărășenii găsindu-și greu cadența în această nouă competiție și pe fondul dificultăților întâmpinate în a închega o selecționată din juniori provenind de la cluburi din diferite localități, spre deosebire de cea timișeană, concentrată la nivelul fotbalului juvenil timișorean.

Din păcate, ca alte remarci, baza sportivă Gloria se arată a fi tot mai deteriorată, măcar gazonul fiind totuși decent întreținut, iar găzduirea de către Caraș-Severin a primei partide din Turneul Speranțelor a lăsat senzația micii însemnătăți pe care o acordă Asociația Județeană de Fotbal din județul vecin acestei întreceri, deși fiecărui for îi este alocat un fond financiar din partea FRF în mod special pentru susținerea acestui nou demers competițional.

Ca rezultate până acum în luna septembrie, în turul grupei vestice a Turneului Speranțelor la juniorii de 2004 în primul an la categoria ”C”, Timiș – Hunedoara 4-1 și Arad – Caraș-Severin 7-1 în etapa I, Hunedoara – Caraș-Severin 7-0 și Timiș – Arad 2-4 în runda secundă respectiv Caraș-Severin – Timiș 1-13 duminică. Următoarea haltă a timișenilor, la Simeria, duminică de la ora 13, în revanșa la hunedoreni.

 

The post Selecționata Timiș face scor în Turneul Speranțelor, 1-13 pe Gloria, în Caraș Severin appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*