Selectionerul kazahilor a remarcat schimbarile aduse de Cosmin Contra: „Jucatorii romani au avut o motivatie mai puternica. Ne-au depasit la capitolul tehnic”

Echipa nationala a Romaniei a obtinut prima victorie din mandatul lui Cosmin Contra, chiar la debutul acestuia, in meciul cu Kazahstan disputat pe Stadionul „Ilie Oana” din Ploiesti.

Aleksandr Borodyuk, selectionerul kazahilor, a remarcat si el aportul adus de Contra in jocul tricolorilor si a recunoscut ca echipa sa a fost depasita din punct de vedere tehnic si tactic.

„Romania a fost azi mai rapida, iar noi nu am reusit sa mentinem acelasi ritm pana la finalul celor 90 de minute. Nu vreau sa fac o comparatie intre Romania cu Daum si cu noul antrenor, insa am remarcat la jucatorii romani o motivatie mai puternica in aceasta seara. Jucatorii romani ne-au depasit la capitolul tehnic in acest meci. Din punct de vedere tehnic si tactic cedam in fata echipelor europene, trebuie sa remediem aceste lucruri.

La modul general pot spune ca am jucat destul de bine. Am facut insa cateva greseli individuale. Din cauza acestor erori am primit si golurile, insa, repet, jocul nostru de azi a avut si momente bune. Remarc evolutia lui Baurijan Turisbek, care a si marcat, dar nu doresc sa fac comentarii despre ceilalti jucatori”, a declarat Aleksandr Borodyuk, potrivit Agerpres.

The post Selectionerul kazahilor a remarcat schimbarile aduse de Cosmin Contra: „Jucatorii romani au avut o motivatie mai puternica. Ne-au depasit la capitolul tehnic” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*