Selectionerul olandez Dick Advocaat va pleaca de la nationala Olandei, dupa amicalul cu Romania!

Mai intai olandezii vor juca joi cu Scotia la Aberdeen, iar marti acestia vor face deplasarea la Bucuresti pentru partida cu formatia noastra, pregatita de Cosmin Contra.

Tehnicianul in varsta de 70 de ani a revenit la carma nationalei batave la finalul lunii aprinile a.c, dupa cinci etape din campania pentru calificarea la CM 2018, in locul legendei Danny Blind, dar nu a convins ratand calificarea

Olandezul a declarat miercuri, citat de agentia olandeza ANP: „Acestea vor fi ultimele doua meciuri ale mele, dupa care renunt. Nu stiu ce voi face in viitor, daca voi mai antrena sau nu.”.

Prin urmare, Olanda se pregateste sa fie preluata de un selectioner strain: ar fi pentru prima data din 1978 cand pe banca „portocalei mecanice” ar lua loc un strain! Legendarul austriac Ernst Happel, unul dintre cei mai de succes antrenori din toate timpurile, a fost selectionerul Olandei intre 1977 si 1978.

Dick Advocaat a mai condus reprezentativa Olandei in 1992-1994 si 2002-2004.

Olanda a ajuns in finala Campionatului Mondial din 2010 pe care a pierdut-o impotriva Spaniei cu 1-0, iar la Mondialul din 2014 au terminat pe locul 3.

The post Selectionerul olandez Dick Advocaat va pleaca de la nationala Olandei, dupa amicalul cu Romania! appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*