Selecționerul Ungariei, Gabor Elek s-a infectat cu Coronavirus! Cel al României, Adi Vasile, a scăpat!

Selecționerul naționalei de handbal feminine a Ungariei, Gabor Elek, s-a infectat cu COVID-19! Suntem în zodiac handbalului, mai ales în Europa, unde au loc turneele de calificare la Olimpiada de la Tokyo. Din acest motiv, în tabăra maghiară feminină există o oarecare îngrijorare, pentru că handbalistele din Ungaria au intrat în ultima pregătire a turneului, pe care îl vor găzdui, fără să-l aibă alături pe comandantul lor, de pe banca tehnică.

Staff-ul ethnic, format din al doilea antrenor, Gabor Danyi, din consilierul profesionist Anita Gorbicz, tehnicianul cu portarii, Istvan Bakos, și antrenorul de fitness, Zoltan Holanek, sunt în alertă, fiind gata să facă față întâlnirilor și în cazul în careGabor Elek nu va fi printre ei. Ungaria va intâlni Kazahstanul, pe 19 martie, apoi Serbia, pe 20 martie, și Rusia, pe 21 martie, în ultima zi a turneului.

Și dacă tot am abordat acest subiect, să vorbim și de naționala României, care are un nou antrenor, pe Adi Vasile, care a avut și el coronavirus, dar a scăpat de boală, și care își dorește intrarea în cele cinci cercuri olimpice din Japonia. Grupa noastră este formată doar din trei echipe, Muntenegru, Norvegia și România, cea de-a patra, China, nedorind să facă această deplasare în Europa, de teama infectării cu COVID-19.
Astfel, tricolorele vor juca după următorul program:
– Sâmbătă, 20 martie, Norvegia – România, ora 20,30
– Duminică, 21 martie, Muntenegru – România, ora 17,00

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*