Semne bune anul are?

Clubul Sportiv Municipal Ploieşti are ceva speranţe legate de bugetul pntru activităţile din 2018. Speranţe legate de cuantumul acestuia, în sensul că nu vor fi mai puţini bani pentru sport, dar şi de obiectivele care se vizează, în planurile de dezvoltare intrând reapariţia handbalului la nivel de eşalon secund, la fete, promovarea băieţilor la cel mai înalt nivel la baschet şi încercarea de a face fotbal la nivel de Liga a III-a, într-un viitor nu foarte îndepărtat!
Apoi, Petrolul va ajunge în Liga a II-a, foarte probabil „drumul” către elita fotbalului neavând niciun hop până la acest eşalon secund! După acest an 2018 vom putea evalua şi cât de repede se va ajunge la cel mai înalt nivel, pentru că, este clar, ritmul schimbărilor, paşii „la foc automat” care se vor face vor deveni tot mai pretenţioşi, dificili, odată cu prezenţa în Liga a II-a.
Posibil, o nouă echipă din „provincie” în Liga a III-a, CS Blejoi, ar reprezenta un bonus pentru fotbalul prahovean. Mai sunt ceva emoţii legate de noile schimbări fiscale, dar să sperăm că pentru sport și sportivi va fi bine!
Cât de mari vor fi diferenţele între ce se vrea şi ce se va reuşi, rămâne să vedem curând!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*