Sergiu Buș, absență de ultim moment pentru FCSB înainte de meciul cu UTA

ProSport a aflat că Toni Petrea nu se poate baza pe serviciile lui Sergiu Buș la meciul din această seară, cu UTA,  toate acestea după ce atacantul transferat de la Gaz Metan s-a accidentat. După ce Florinel Coman, Dennis Man, Florin Tănase și Darius Olaru au fost declarați recuperați, FCSB a suferit o pierdere importantă pentru atac înaintea jocului cu arădenii.

Fotbalistul în vârstă de 28 de ani de la FCSB s-a accidentat la un antrenament susținut în săptămâna premergătoare meciului cu UTA Arad din etapa a 12-a, iar staff-ul medical al fostei vicecampioane a României nu a reușit să îl recupereze. Cotat de site-urile de specialitate la 800.000 de euro, Sergiu Buș a ajuns la FCSB la începutul sezonului 2020 – 2021, iar în ediția actuală a bifat 11 prezențe în tricoul vicecampioanei României, a dat două goluri și o pasă decisivă. Pe parcursul carierei, Sergiu Buș a jucat pentru CFR Cluj, Alba Iulia, FCM Târgu Mureș, Gaz Metan, Corona Brașov, ȚSKA Sofia Sheffield, Salernitana, Astra și Levski Sofia.

Buș este reprezentat de Bogdan Apostu, impresarul care și-a recunoscut afinititatea față de UTA, intermediind aproape transferurile „roș-albilor” de la venirea lui Laszlo Balint la Arad. La FCSB, Apostu îl mai reprezintă pe portarul Târnovanu (20 de ani).

FCSB primește vizita celor de la UTA Arad, azi, ora 21.30, în etapa a 12-a din Liga 1, pe Arena Națională.

FOTO: prosport.ro

0
0

Articolul Sergiu Buș, absență de ultim moment pentru FCSB înainte de meciul cu UTA apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*