Sergiu Hanca sare in apararea colegului sau: „Nu a venit nicio politie la usa noastra, nu stiu de unde au aparut zvonurile”

Steliano Filip a fost implicat intr-un scandal chiar inaintea meciului cu Aerostar Bacau din Cupa Romaniei, dar Sergiu Hanca a sarit in apararea colegului sau si a negat toate zvonurile.

CLICK PENTRU DETALII

Fiind colegi de camera, Hanca a dezvaluit ce a facut de fapt alaturi de Filip in noaptea precedenta meciului cu echipa din Liga a III-a, de care Dinamo a trecut la limita, scor 1-0, printr-un gol marcat de Nemec in prelungiri.

„Nu am fost afectat, pentru ca nu am fost implicat. in schimb, Stelu, care e colegul meu de camera, a fost foarte afectat. Macar de era adevarat ce s-a scris. Nu stiu de unde au aparut aceste zvonuri. Ne-am uitat la meci, la Leipzig cu Bayern Munchen, apoi ne-am bagat la somn. Nu a venit nicio politie la usa noastra, nu stiu de unde au aparut zvonurile”, a declarat Hanca, potrivit Prosport.

The post Sergiu Hanca sare in apararea colegului sau: „Nu a venit nicio politie la usa noastra, nu stiu de unde au aparut zvonurile” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*