Serviciul de curățenie al voluntarilor! Lugojenii, nu oamenii Primăriei, au adunat 20 de saci cu deșeuri de pe malul Timișului

Claudiu BuciuAcțiunile de curățenie întreprinse de cetățenii Lugojului continuă.

În speranța că tot mai mulți oameni îi vor urma exemplul, Camelia Verșan-Roșu, alegând ca zonă malul Timișului din cartierul Cotu Mic, la propunerea lui Adrian Blaj, a reușit să motiveze câțiva voluntari să participe la evenimentul de ecologizare, reușind să adune alături de aceștia 20 de saci cu gunoi.

Posibil din cauza vremii ploioase, prezența a fost mai scăzută decât la acțiunile precedente, derulate în parcurile din municipiu.

”Am fost șase persoane. Nu prea a venit lumea de data asta. Ne-a luat o oră și jumătate. Un domn chiar s-a oprit din drum și a adunat cu noi. În 10 minute a umplut un sac. Sâmbătă, 5 septembrie, continuăm. În intervalul 10-12 mergem de la Podul de Beton către Ștrand, pe partea cu Teatrul. Sper să vină mai multă lume”, spune Camelia Verșan-Roșu.

Toți cei care doresc să participe trebuie să aducă cu ei masca de protecție, iar mănușile și sacii vor fi asigurați de către organizatori.Articolul Serviciul de curățenie al voluntarilor! Lugojenii, nu oamenii Primăriei, au adunat 20 de saci cu deșeuri de pe malul Timișului apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*