Severica Covaciu, senator PMP  din Maramureș ia atitudine. Solicitare adresată Ministrului apelor și pădurilor privind tăierile ilegale de masă lemnoasă în Maramureș !

Severica Covaciu, senator PMP  din Maramureș a adresat o solicitare Ministrului apelor și pădurilor, Ioan DENEŞ, privind măsurile  luate pentru împădurire în judeţul Maramureş, ca urmare a tăierile ilegale de masă lemnoasă:

“Stimate domnule ministru, pe adresa cabinetului senatorial, primesc tot mai multe sesizări referitoare la tăierile ilegale de masă lemnoasă, pe teritoriul Judeţului Maramureş. Conform acestora, raportat la nivelul anilor ’90, suprafeţele împădurite s-au diminuat considerabil. În acest context, vă rog să îmi puneţi la dispoziţie următoarele date cu caracter oficial:

  • Care era, în 1990, suprafaţa totală a pădurilor din România şi care era suprafaţa totală a pădurilor din Maramureş, la data respectivă?
  • Care este, în 2018, suprafaţa totală a pădurilor din România, defalcat pe tipuri de proprietari?
  • Care este, în 2018, suprafaţa totală a pădurilor din Maramureş, defalcat pe tipuri de proprietari?
  • Care este cantitatea de masă lemnoasă tăiată ilegal (conform controalelor efectuate şi datelor statistice pe care le deţineţi), între 1990 şi 2018, la nivelul întregii ţări şi separat pentru Judeţul Maramureş?”

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*