Sezonul tenisului este aproape compromis, la Arad

Terenurile bazei „UTA – TenisProfi” erau gazdă, în luna august, pentru Cupa „Prieteniei”. Protocolul anti-COVID 19 gândit de Ministele Sănătăţii şi Tineretului şi Sportului este însă imposibil de pus în practică de majoritatea sporturilor, astfel că cei de clubul organizator, CS UTA Arad, au anulat turneul. Clubul arădean nu mai poate organiza o altă competiţie importantă, după ce Tennis Europe a anulat turneul dedicat tenismenilor de categoria sub 12 ani, care trebuia să aibă loc între 17 şi 23 august. Între 24 şi 30 august ar fi trebuit să se desfășoare turneul Under 14, care este, momentan, şi el amânat.

De asemenea, vă reamintim că turneul internațional de senioare Trofeul „Ilie Năstase” nu va mai avea loc în 2020.  În calendarul intern, următorul turneu programat la Arad este Cupa „HAI”, în 29 august, la categoriile 10, 12 și 16 ani,  dar şi acesta are şanse mici de a se desfăşura.

Dacă starea de alertă va fi prelungită în România pentru încă 30 de zile, iar condiţiile impuse de protocol vor rămâne neschimbate, putem spune că sezonul tenisului din acest an este compromis în totalitate, inclusiv la Arad.

0
0

Articolul Sezonul tenisului este aproape compromis, la Arad apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*