Sfântul Ion nu agrează infractorii! De Bobotează, polițiștii lugojeni au prins doi timișoreni care au înșelat un supermarket cu 900 de lei

Doi timișoreni, în loc să respecte obiceiurile străbune și să meargă în colindat, au decis să pornească propria tradiție înainte de sfârșit de an.

Bărbații, în vârstă de 26 de ani, respectiv 30 de ani, au pătruns în data de 29 decembrie 2020 într-un supermarket de pe strada Tapiei din Lugoj și au solicitat angajatei să le schimbe mai multe bancnote cu cupiura de 200 de lei, iar prin distragerea atenției au plecat cu 900 de lei în plus față de suma inițială pe care o aveau de schimbat în bancnote de o valoare mai mică.

Cum înșelaciunea nu e un obicei de sfârșit de an, cei doi au picat pe mâna polițiștilor Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Lugoj, care i-au depistat chiar de Bobotează.

“În cauză s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de cei doi bărbați de 30 și 26 de ani, ambii din Timisoara, acestia fiind reținuți pe bază de ordonanță pe o perioada de 24 de ore pentru săvârșirea infractiunii de înșelăciune, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Timiș.

În cursul zilei de joi, 7 ianuarie, urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Prejudiciul in valoare de 900 lei nu a fost recuperat.

Cercetarile continuă în vederea stabilirii întregii activități infractionale a celor doi bărbați și recuperarea integrală a prejudiciului.

Articolul Sfântul Ion nu agrează infractorii! De Bobotează, polițiștii lugojeni au prins doi timișoreni care au înșelat un supermarket cu 900 de lei apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*