„Sforarul” Gigel Ştirbu, criticat din interiorul PNL: Un partid de „Gigei şi Mişulei”

Deputatul PNL Florin Roman a criticat, sâmbătă, modificările la statutul partidului, susţinând că acestea au fost făcute pentru ca „Gigei şi Mişulei” să conducă în continuare destinele formaţiunii politice.

El a spus că modificările la Statutul PNL au fost primite cu puţin timp înainte de şedinţa BPN şi că la această reuniune s-a procedat pe „iuţeală”. De asemenea, el a criticat modalitatea de alegere a secretarului general interimar.

„Modificarea statutului s-a făcut pentru ca unii oameni care ne-au adus aici să stea în continuare acolo. Acest statut este modificat pentru ca Gigei, Mişulei, cum doriţi dumneavoastră, să vă conducă în continuare destinele. Ca să se poată face acest lucru era nevoie de două lucruri: să se modifice statutul, iar cei incomozi să fie daţi la o parte. Se pare că unii colegi nu au înţeles nimic din rezultatele alegerilor parlamentare sau, dacă au înţeles, înseamnă că nu îşi doresc acelaşi lucru pe care vi-l doriţi mulţi dintre dumneavoastră - să ducem PNL la guvernare. Nu o să-i vedeţi niciodată pe cei care clamează astăzi unitatea, pe acei Mişulei, Gigei să se lupte cu PSD-ul. Îi veţi vedea întotdeauna gudurându-se pe lângă şefi, oricare ar fi ei, apoi îi trădează de fiecare dată”, a spus Roman, la Consiliul Naţional de Coordonare al PNL, citat de stiripesurse.ro.

Şi primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a criticat faptul că nu au fost prezentate modificările la statut.

Gigel Ştirbu declara, săptămâna trecută, pentru Gazeta Nouă că nu va candida pentru șefia organizației județene, precizând că nu se agaţă de funcţie.

„Eu nu mai candidez, am anunțat de vreo lună. Nu mă agăț de funcția asta și nu îmi schimb părerea de la o zi la alta. În altă ordine de idei, am spus-o de fiecare dată că dacă e să nu mai fac politică în PNL, voi pleca acasă, nu voi merge niciodată la un alt partid. Mi se pare corect ca toți cei care fac politică să procedeze de această manieră”, a spus Gigel Știrbu.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*