Shihan Ovidiu Deac îndoliază lumea artelor marțiale arădene, Mihai Botez îl așteaptă la antrenamente într-o lume mai bună

La finalul lunii trecute, Clubul Sportiv Seishi Budo Arad onora amintirea părintelui judou-ului românesc, Mihai Botez, de la plecarea la cele veșnice se împlinesc zece ani. Nimeni nu ar fi crezut că un alt maestru avea să părăsească această lume trei săptămâni mai târziu, la vârsta de 52 de ani.

Maestrul instructor, Ovidiu Deac, s-a stins ieri în urma unui infarct miocardic, bunul său prieten, shihan Pavel Milovan și camarazii de la clubul lăsat moștenire de la Misa bacsi fiind în stare de șoc. ”Azi 21 iunie 2021 s-a ridicat la ceruri un om deosebit, shihan DEAC OVIDIU, maestru cu titlul de shihan, activ în cadrul Clubului Sportiv Seishi Budo Arad din anul 1986. Vei rămâne în sufletul și inima noastră, a copiilor și elevilor din cadrul clubului nostru cărora le-ai insuflat dragostea de artele martiale, disciplina și spiritul de samurai!” – a transmis președintele clubului de Judo  „Seishi Budo Arad”, Pavel Milovan.

Așadar, sunt 35 de ani de când Ovidiu Deac a devenit discipolul lui Mihai Botez, iar acum merge să se antreneze din nou cu dragul său maestru.

0
0

Articolul Shihan Ovidiu Deac îndoliază lumea artelor marțiale arădene, Mihai Botez îl așteaptă la antrenamente într-o lume mai bună apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*