Shlyakov a debutat cu câteva faze cheie la UTA pe postul de fundaș stânga: „Este categoric un plus, a intrat foarte bine în joc”

UTA a pierdut trei puncte cu Dinamo, dar a câștigat un fotbalist. Rusul Shlyakov a adus un suflu nou la intrarea pe teren pentru echipa arădeană. Laszlo Balint a realizat că are destule probleme în banda stângă și l-a „uitat” pe Bustea la vestiare.

Evgenyi Shlyakov a intrat foarte motivat în joc,  început cu două-trei intrevenții tari asupra advresarilor după care a venit și aportul dat în atac de fundașul lateral. „Ne-am gândit că Bustea poate ajuta mult mai multe ucruri pe atacul pozițional. Din păcate, au fost anumite probleme în prima repriză, acolo cu acțiunile lui Sorescu și a trebuit să îl introducem pe Evgenyi. El a intrat foarte bine în joc, chiar a avut o ocazie, a participat activ la dezvoltarea atacurilor, a dat siguranță defensivei. Este categoric un plus, știam asta în momentul în care am discutat cu el, în momentul în care am negociat contractul, i-am și spus-o. Ne-am bucurat tare mult că am reușit să îl convingem să semneze cu noi și sunt convins că randamentul lui o să fie într-o creștere constantă de acum înainte”, a spus Balint deste Busea și. înlocuitorul său.

Inspirația nu a fost punctul forte al antrenorului principal și asta pentru a lăsat să bată-două trei lovituri libere la poarta lui Eșanu doi mijlocași cu profil defensiv, Albu și Roșu și au făcut-o extrem de slab. Asta în timp ce specialistul cornerelor, Roger jr, se afla pe gazon. „Din păcate, nici din fazele fixe, nici din aceste momente nu am reușit să fim foarte periculoși. Am mai avut câteva situații, au fost de două ori, dacă nu mă înșel, acolo din 3-4 metri, o dată Albu și apoi Evgenyi, am dus foarte multe mingi în careul advers.  Aici am păcătuit, stăm foarte mult în jumătatea adversă și astăzi am pus presiune pe adversar cel puțin a doua repriză, dar rezultatele nu vin. Din punctul meu de vedere, cu excepția acelei situații de contraatac cu Sorescu în care a intervenit Iacob, Dinamo nu a contat. Felicitările mele pentru cei de la Dinamo, dar iată că este al doilea meci în care rezultatul final este influențat de o greșeală de arbitraj. Eu le doresc mult succes , dar cine știe poate în viitor se întoarce roata și UTA poate să spună același lucru”, a mai opinat Laszlo Balint, care trece printr-un proces de selecție cu jucătorii tineri săptămână de săptămână.

Fără gol înscris pe parcursul primelor 86 de minute ale partidelor din retur, utiștii s-au și văzut alergând după o egalare ce nu a mai venit. „Am forțat până în ultimul minut chiar și în minutele de prelungire am fost acolo, în preajma careului. Am crezut că putem să marcăm cel puțin un gol, dar este foarte adevărat că pe un astfel de teren este extrem extrem de greu să joci și apar  și problemele medicale. Albu a trebuit să iasă din cauza unei probleme musculare, sperăm să nu fie nimic grav. Asta este situația, este luna ianuarie, deja avem cinci meciuri jucate, este foarte greu în acest ritm. Băieții sunt supuși unei presiuni fantastice și din punct de vedere fizic și din punct de vedere mental. Sarcina noastră ca antrenori este să încercăm să îi aducem la un nivel optim din toate punctele de vedere la ora meciurilor. E normal în momentul în care începi meciul de la 1-0 penru adversar, treubuia ne surprindă adversarii pe contraatac. Campionatul este lung mai sunt multe puncte puse în joc și nu avem timp nici să facem nuntă după victorii nici să facem înmormântare după înfrângeri. Foarte important este să ne revenim foarte repede pentru că vedeți că meciurile se succed cu repeziciune și avem nevoie să ne revenim atât fizic cât și mental și să mergem cu încredere la Clinceni să recuperăm punctele pierdute, a mai punctat antrenorul principal al „roș-albilor”

UTA a terminat ziua pe locul 9 în Liga 1, la cota 24 de puncte și o întâlnește, miercuri, pe Academica Clinceni, echipă situată pe loc de play-ff de la cota celor 30 de puncte strânse.

0
0

Articolul Shlyakov a debutat cu câteva faze cheie la UTA pe postul de fundaș stânga: „Este categoric un plus, a intrat foarte bine în joc” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*