Shlyakov e bun de joc, dar apelează Balint la el în meciul cu Dinamo? Suporterii își pot procura bilete (virtuale) la meciul de duminică seara

Începând cu meciul cu Dinamo, Laszlo Balint are și varianta Evgenyi Shlyakov pentru postul de fundaș lateral. Fotbalistul rus cotat de transferamart la 500 de mii de euro a fost legitimat astăzi, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal de Dorin Stana. Team managerul UTA-ei s-a prezentat a pus la dosar și permisul de muncă, ultimul act ce le lipsea arădenilor și a obținut dreptul de joc al fundașului de 24 de ani, transferat în urmă cu două săptămâni de la FC Tambov, „laterna roșie” a primului eșalon din Rusia.

Mai departe, rămâne de văzut dacă Balint va apela din primul minut la Shlyakov, ținând cont de faptul că Tomozei a evoluat în general bine în dreapta, iar Roumpoulakou e din nou disponibil după ce și-a ispășit etapa de suspendare. Mai mult, rusul e la prima experiență în afara țării și ar putea avea nevoie de o perioadă de acomodare cu fotbalul românesc.

Tot astăzi, Camera de Națională de Soluționare a Litigiilor l-a dat oficial liber pe Albert Voinea. Fotbalistul avea acord de reziliere a contractului cu Turris Turnu Măgurele, însă doar azi a trecut prin Comisie. Conducerea UTA-ei spera să rezolve totul cu un acord de transfer din partea conducerii teleormănene, dar aceasta nu mai e cooperantă după ce a anunțat retragerea echipei din Liga 2-a. Oricum, Voinea se accidentase în amicalul UTA-ei de la Szeged și de abia de luni revine la antrenamente alături de colegii săi.

În altă ordine de idei, clubul UTA a pus în vânzare bilete virtuale pentru meciul cu Dinamo, de duminică seara (ora 20,45)! Confruntarea împotriva bucureștenilor ar putea aduce bani în plus în contul „roș-albilor” de pe Mureș, într-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar pentru cluburile din România și nu numai. De exemplu, fanii „câinilor roșii” au strâns din vânzarea tichetelor virtuale și 55 de mii de euro la un singur meci, făcând sold-out pe „Arena Națională”. Am dat drumul la vânzarea biletelor virtuale pentru meciul din etapa a XX-a din Liga 1, dintre UTA și Dinamo București, programat duminică, 31 ianuarie 2021, de la ora 20:45, pe Arena Francisc Neuman! Pentru achiziționarea unui bilet dați click pe link: https://bit.ly/2MfhCKi”, anunţă clubul UTA.

0
0

Articolul Shlyakov e bun de joc, dar apelează Balint la el în meciul cu Dinamo? Suporterii își pot procura bilete (virtuale) la meciul de duminică seara apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*