Şi-a luat revanşa! Celtic a câştigat fără prea mari emoţii cu CFR în Europa League, iar clujenii au căzut un loc în clasament

foto: GettyImages, uefa.com

Celtic Glasgow s-a impus cu 2-0 în meciul cu CFR Cluj, din grupa E a Europa League, după un joc controlat în mare măsură.

Feroviarii au avut doar două şuturi pe poartă, dar şi un gol anulat incorect pentru offside şi au căzut pe locul 2 în clasament, după victoria lui Lazio cu Rennes, 2-1.

Scoțienii au început furioși meciul de pe Celtic Park, iar Arlauskis a avut o intervenție perfectă la lovitura de cap a lui Jullien. Portarul CFR-ului nu a mai avut ce face în minutul 20, atunci când Edouard a înscris pentru 1-0. La acest scor, jucătorii lui Petrescu au apărut şi ei periculoşi la poarta gazdelor şi chiar au reuşit să şi marcheze. Golul lui Boli a fost anulat greşit, însă, pentru offside, iar Celtic a intrat cu avantaj la vestiare.

Meciul a fost mai echilibrat în partea secundă, dar cei care au marcat au fost tot scoţienii. Omrani a pierdut o minge în defensivă, iar Elyonoussi a finalizat cu noroc un contraatac, iar misiunea clujenilor se complica teribil. Deac a avut o ocazie bună de gol mai apoi, însă avea să fie singura într-o repriză în care Celtic nu a mai vrut, iar CFR nu a mai putut.

Clujenii au pierdut primul meci din grupa E, iar următorul joc va fi tot în deplasare, peste trei săptămâni, cu Rennes.

Celtic FC

Au mai intrat: Hayes, Ntcham. Antrenor: Neil Lennon

CFR Cluj

Au mai intrat: Culio, Păun, Golofca. Antrenor: Dan Petrescu

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*