Și-a rupt carnetul! Dacă Boldea nu e, nimic nu e, așa că membrii părăsesc partidul

Deși după alegeri mulți susținători s-au dezis de fostul primar și președite al PSD Lugoj, Francisc Boldea, există și unii oameni care își manifestă deschis suportul și în momentul de față. Elena Balaj, coordonatoarea activităților adăpostului de câini ”Free Amely 2007” și-a exprimat ”respectul, prețuirea și susținerea pentru domnul Francisc Boldea” într-o postare pe rețelele de socializare.
Ea și-a depus carnetul de partid, ca semn de protest față de ”cele întâmplate în ultima perioadă de timp în social-democrația noastră”.

Iată și conținutul scrisorii doamnei Balaj:

”În atenția PSD TIMIȘ, Organizația locală LUGOJ. Subsemnata Elena Balaj, domiciliată în Lugoj din anul 1989, am decis, de bună voie, în urmă cu aproape 10 ani, să mă înscriu în PSD, Organizația locală LUGOJ, pentru ca, împreună cu Primarul Municipiului Lugoj de atunci, domnul Francisc Constantin Boldea, să facem o echipă serioasă și solidă pentru rezolvarea civilizată și cât mai rapidă a problemei celor peste 2000 de câini vagabonzi aflați atunci pe străzile municipiului nostru. În mare parte, în timp, împreună am reușit. Mulțumesc! Mi-am declarat public, întotdeauna, respectul, prețuirea și susținerea pentru domnul Francisc Boldea, întrucât îi datorez mare parte din educația mea și din formarea mea ca om. Sunt și voi rămâne un om de stânga și sunt mândră de ceea ce sunt și de ceea ce fac. Îmi voi continua proiectele de binefacere pentru oameni, pentru animale, pentru natură. În semn de solidaritate cu domnul Francisc Boldea și ca o formă de protest, vis-a-vis de cele întâmplate în ultima perioadă de timp în social-democrația noastră, am decis, tot de bună voie, să demisionez acum din Partidul Social Democrat. Cer să-mi fie anulat Carnetul meu de membru PSD, Seria TM, Nr. 001528 / 22.06.2011. Mulțumesc! Succes! Elena Balaj, Lugoj, 19.10.2020”.

Nu știm dacă ”respectul și prețuirea” se extind și la unele declarații incalificabile din campania recent încheiată. Cu observația că PSD Lugoj nu înseamnă un singur om, ci o organizație, apreciem sinceritatea și consemnăm gestul ca fiind unul din puținele de acest fel, de după alegeri.

Articolul Și-a rupt carnetul! Dacă Boldea nu e, nimic nu e, așa că membrii părăsesc partidul apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*