(Și) Cîțu deschide arenele pentru suporteri începând de mâine, însă doar pentru cei vaccinați sau cei care prezintă dovada unor teste PCR sau antigen!

Florin Cîțu și miniștrii din Guvern s-au întâlnit vineri seara, de la ora 20.30, în cadrul unei ședințe pentru adoptarea hotărârii de guvern privind măsurile de relaxare care vor intra în vigoare din 15 mai. Deși Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, spunea astăzi că primul meci de fotbal cu spectatori în România va fi finala Cupei României, de pe 22 mai, între Astra Giurgiu și CS U Craiova, prim-ministrul a precizat în această seară că arenele își vor deschide porțile pentru 25% din capacitatea lor pentru fani începând de mâine, 15 mai.

Totuși, există condiții importante pentru cei care doresc să participe pe viu la meciurile echipei favorite, respectiv obligativitatea vaccinării împotriva SARS-CoV-2 (trebuie să rezulte ca au trecut cel puțin 10 zile de la rapel) sau dovada unui test PCR nu mai vechi de 72 de ore sau a unui test antigen nu mai vechi de 24 de ore. Așadar, „oficialii” UTA-ei știu de acum cum își vor alege spectatorii pentru meciul de duminică (ora 14), când la Arad sosește Gaz Metan Mediaș, în cadrul etapei a play-outului Ligii I la fotbal.

În concluzie, calitatea de abonat pentru sezonul în curs la meciurile „Bătrânei Doamne” nu mai este suficientă pentru a intra duminică pe arena „Francisc Neuman”, ci e nevoie de o dovadă a vaccinului, testului PCR sau antigen.

0
0

Articolul (Și) Cîțu deschide arenele pentru suporteri începând de mâine, însă doar pentru cei vaccinați sau cei care prezintă dovada unor teste PCR sau antigen! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*