Și Crișul și-a atins obiectivele în amicalul cu UTA: „Băieții au avut prilejul să joace împotriva unor jucători de Liga 1, această experiență îi va ajuta!”

UTA nu a invitat-o întâmplător pe Crișul Chișineu Criș pentru jocul test din această după-amiază. Balint consideră că formația arădeană de Liga 3-a abordează, păstrând proporțiile, o tactică asemănătoare cu adversarul de duminică, FC Voluntari. Adrian Abrudean întotdeauna și-a organizat bine echipele din punct de vedere defensiv, iar asta i-a convenit antrenorului utist înainte de  a da piept cu ilfovenii lui Ciobotariu.

„Roș-albii” s-au impus cu 2-1, dar reușitele nu au sosit în urma dezvoltării jocului pozițional, așa cum și-ar fi dorit Balint. Dangubic a înscris după o lansare de 50 de metri a lui Shlyakov, iar Bustea direct din lovitură liberă. „Pentru noi și sper că și pentru UTA a fost un test util, un antrenament foarte bun. Mă bucur că băieții mei au avut prilejul să joace împotriva unor jucători de Liga întâi, sunt convins că această experiență îi va ajuta foarte mult în perspectiva sezonului ce vine. Este clar că UTA ne-a dominat în mare parte a partidei, noi am avut alte obiective și, în linii mari, ni le-am atins. În plus, mă bucur că nu au fost probleme de ordin medical la nici o echipă, pentru că, chiar dacă a fost un meci de pregătire, au fost unele momente în care, cel puțin noi, am fost serios întinși. Îi felicit pe băieți pentru efortul depus și, până la urmă, rămânem cu un antrenament foarte bun”, a spus Adrian Abrudean.

După UTA, pentru Crișul urmează alte trei partide cu formații arădene: Curtici (în amical), Lipova (în Cupă) și Cermei (campionat). „Mă îngrijorează puțin că avem o succesiune de meciuri din 3 în 3 zile, mai ales că suntem destul de puțini. De exemplu, astăzi, Ciubotariu a lipsit din motive medicale. Va trebui să gestionăm bine aceste două săptămâni, respectăm calendarul competițional. Sunt jucători care au jucat mai puțin, încerc să îi rotesc și ne vom pregăti cu atenție, în special pentru meciurile oficiale de săptămâna viitore, în Cupă, cu Lipova și apoi prima etapă, de la Cermei”, a adăugat „Știli”, care este aproape să-și asigure serviciile unui atacant masiv, cu trecut în fotbalul arădean și: „Aș mai avea nevoie și de încă un junior, perioada de transferuri încă este deschisă”.

De ieri, Crișul a aflat că va avea aceleași adversare ca și în sezonul trecut în Liga 3-a, minus Ezeriș și Becicherecu Mic, dar cu nou promovatele Pobeda Bișnov și Frontiera Curtici. „O serie echilibrată, între echipe ce se cunosc între ele. Se anunță jocuri dificile, mai ales că derby-urile județene nasc anumite orgolii și ambiții. Sper să ne ridicăm la nivelul așteptărilor, obiectivul e calificarea în play-off, important e să începem bine. Eu mi-aș fi dorit o serie mai mare, cum era înainte, chiar cu deplasări mai lungi, căci doar așa putem progresa. Dar, deocamdată, astea sunt condițiile și ne conformăm”, a încheiat Abrudean, care la finalul testului cu UTA a discutat despre ceea ce se va întâmpla la Crișul în solicitanta perioadă ce urmează cu președintele Sebastian Mann și „secundul” Remus Lung.

0
0

Articolul Și Crișul și-a atins obiectivele în amicalul cu UTA: „Băieții au avut prilejul să joace împotriva unor jucători de Liga 1, această experiență îi va ajuta!” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*