Și cu CS U Craiova, fanii „Bătrânei Doamne” au doar varianta biletelor virtuale

La un singur meci oficial au putut fi alături suporterii UTA-ei alături de favoriții lor în anul 2020. Se întâmpla demult, pe 29 februarie, la succesul cu 3-0 cu Ripensia, din etapa a 23-a a Ligii a II-a, după care restricțiile legate de pandemia de coronavirus au închis defintiv stadioanele în România.

Pentru „Bătrâna Doamnă” lucrurile au fost destul de neplăcute ținând cont de inaugurarea fără suporterii săi a noii arene în sezonul revenirii, după 12 ani, în Liga 1. Și pentru următoarea partidă de acasă, clubului fanion al Aradului nu îi rămâne decât varianta biletelor vituale, conform anunțului:

”Clubul UTA a dat, astăzi, drumul operaţiunii de vânzare a biletelor virtuale pentru meciul din etapa a 13-a a Ligii 1, dintre UTA şi CSU Craiova, programat luni, 14 decembrie 2020, de la ora 19:00, pe Arena Francisc Neuman. Aşadar, suporterii arădeni au ocazia de a fi alături de favoriţi şi prin astfel de gesturi. Biletele sunt disponibile aici: https://uta.iabilet.ro/.

0
0

Articolul Și cu CS U Craiova, fanii „Bătrânei Doamne” au doar varianta biletelor virtuale apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*