Şi elevii de la Şcoala de Pompieri din Boldeşti au depus jurământul

Nu doar elevii din primul an de la Școala de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” din Câmpina au depus, la sfârșitul săptămânii trecute, jurământul, un astfel de eveniment derulându-se și la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldeşti-Scăeni.
Potrivit unui comunicat al instituției de învățământ prahovene, “alături de cei 268 de elevi, la festivitate au participat subprefectul judeţului Prahova, Emil Drăgănescu, inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel Dragne, precum şi reprezentanţi ai administraţiei publice, părinţi, rude şi prieteni ai elevilor.
La încheierea momentului festiv, invitaţii au urmărit exerciţii demonstrative susţinute de personalul din cadrul Catedrei de Specialitate, au vizitat spaţii de învăţământ şi sociale, care facilitează formarea elevilor ca viitori salvatori”.

pompieri1
În contextul amintit, reprezentanții Școlii de Pompieri din Boldeşti au mai precizat și faptul că “oferta educaţională a şcolii s-a extins permanent, prin organizarea de cursuri pentru iniţierea în carieră; examene în vederea acordării gradului militar de plutonier adjutant/ maistru militar clasa I; cursuri pentru dezvoltarea carierei şi alte activităţi de formare profesională a personalului din Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă”.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*