Şi Liga a III-a este bulversată

După ce Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova luase măsura amânării meciurilor programate în acest week-end, din cauza condiţiilor meteo potrivnice, ieri, Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a decis, de asemenea, reprogramarea etapelor din Liga 3 și a competițiilor de juniori.
Deciziile au fost luate din aceeaşi cauză – condițiile meteo nefavorabile, majoritatea cluburilor solicitând această amânare, pentru a nu se juca “prin nămeţi”. FRF a hotărât amânarea etapei următoare din Liga 3, programată pe datele 23-24 martie, pentru data de 3 aprilie și a etapelor competițiilor de juniori, care urmau să se dispute pe 23-24 martie, pentru data de 2 mai!
De asemenea, s-au amânat și câteva partide din Liga a II-a, Sportul Snagov-Dacia Unirea Brăila și Pandurii Tg. Jiu – CS Balotești fiind în această situaţie.

Pauză lungă pentru “lupi”

Petrolul nu va evolua, în aceste condiții, în partida programată pentru duminică cu CS Tunari, dar, pentru echipa lui Romulus Ciobanu va urma o altă rundă în care are pauză, pentru că şi jocul cu Viitorul Domnești, din “intermediara” de săptămâna viitoare, nu se va juca, la solicitarea echipei din Domneşti, care a anunţat că “nu vrea şi nu poate” să organizeze acest meci.
Partida cu CS Tunari a fost mutată pentru data de 3 aprilie, până atunci, următorul meci oficial pentru galben-albaştrii fiind deplasarea de la Moreni, de la sfârşitul săptămânii viitoare.

Amânare la Disciplină

Numele Petrolului s-a aflat, în această săptămână, şi pe masa Comisiei de Disciplină a FRF, în urma incidentelor de la Aninoasa, unde jocul câştigat cu 7-1 de ploieşteni a fost interrupt, la un moment dat, în startul său, aproximativ 10 minute din cauza confruntărilor dintre suporteri şi jandarmi, spiritele potolindu-se de abia după utilizarea gazelor lacrimogene. Ambele cluburi, atât echipa dâmboviţeană, organizatoarea partidei, cât şi Petrolul 52 au primit o citaţie pentru a se prezenta în faţa Comisiei de Disciplină la şedinţa din 28 martie.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*