Şi ne mai mirăm de ce este poliţie pe stradă! Un şofer – prins băut la volan, un altul – conducând fără permis…

F. T.

În noaptea de marţi spre miercuri (23/24 martie a.c.), în jurul orei 1, pe strada Jercălăi din Urlaţi, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat.
„Întrucât şoferul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,25 mg/l în aerul pur expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de «conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului»”. (comunicat IPJ Prahova).
De asemenea, în seara zilei de marţi, 23 martie, polițiștii Serviciului Rutier au tras pe dreapta un autoturism condus de un bărbat, care circula pe DN1 B, în localitatea Valea Călugărească.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Prahova, „în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că şoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză s-a deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis. De asemenea, bărbatul a fost sancționat în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020, întrucât nu avea asupra lui declarație pe propria răspundere și nu se afla în una dintre situațiile de excepție prevăzute în actul normativ”.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*