Și o remiză albă în etapa 31

Rundă dominată de gazde în Divizia D Timiș, în care ultimele două jocuri s-au disputat de la ora 18 şi s-au încheiat cu un succes acasă al celor din Mașloc dar și o remiză fără goluri. În total, șase succese ale amfitrionilor, un rezultat de egalitate și două triumfuri în deplasare, în opt dintre întâlniri înscriindu-se nu mai puțin de 49 de goluri. Și urmează deja antepenultima etapă a sezonului…

Voinţa Maşloc – CSO Făget 4-2 (2-1)

Au marcat: Mircea Şchiopu (min. 21), Alexandru Rus (min. 32) şi Norbert Găleţan (min.  61 şi 72), respectiv Adrian Brazovan (min. 27) şi Denis Gruneanţu (min. 69).

Oaspeţii s-au prezentat cu numai 10 jucători, astfel încât antrenorul Adrian Brazovan a fost nevoit să intre pe teren, chiar și marcând din lovitură liberă de la 18 metri.

AS FC Bazoşu Vechi – Progresul Ciacova 0-0

Rezultat alb iar nou promovata şi-a îndeplinit astfel obiectivul de a realiza 40 de puncte  până la sfârşitul campionatului, după cum a semnalat Flavius Buţă, ținta fiind atinsă înainte de termen, cu trei etape rămase de jucat.

Arbitrul Daniel Vărzan l-a trimis pe antrenorul Sorin Tomoş în tribună pentru proteste, în minutul 65, după ce în acelaşi minut l-a eliminat pe jucătorul său, Eugen Pistriţu. Gazdele au nimerit de două ori bara, în minutul 52 prin Pistriţu şi 77 prin Bogdan Vălean.

The post Și o remiză albă în etapa 31 appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*