Și pinball-ul e un sport care naște pasiuni

Concursul Romanian Pinball Open va fi organizat pentru al patrulea an consecutiv la București, având loc între 1 și 3 decembrie, la Sports Bar Mercury din Șoseaua Vergului numărul 59 (vizavi de spitalul Malaxa). Este cel din urmă din punct de vedere calendaristic din programul pe 2017 al federației internaționale IFPA, sub al cărei egidă este organizat, având o importantă prezență internațională, nelipsind vedete ale genului.

Pentru cei din țară interesați, înscrierea pentru participarea la Romanian Pinball Open 2017 a început cu 5 octombrie și se va încheia la 5 noiembrie. Pentru aceasta trebuie trimisă până la data menționată o solicitare pe adresaluli.club@yahoo.com cu numele, prenumele celui în cauză și, acolo unde este cazul, profilul IFPA. Pentru participare se percepe o taxă de 30 euro. Cine dorește și un tricou cu logo-ul competiției, acesta costă 12 euro. Pentru a afla alte detalii se poate folosi aceeași adresă de e-mail.

Ce este Pinball-ul? Pentru cei neavizați, care nu știu despre ce e vorba sau pentru cei care cunosc parțial fenomenul… https://romaniastats.wordpress.com/2017/10/11/si-pinball-ul-e-un-sport-care-naste-pasiuni/

Animatorul acestui sport din România, Ovidiu Cacina, a acordat un interviu pentru revista 100% Sport, în care explică foarte bine, cu subiect și predicat, ce înseamnă.

 

The post Și pinball-ul e un sport care naște pasiuni appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*