Si totusi, Adrian Falub este noul antrenor al echipei UTA Arad!

Pentru a doua oara in aceeasi saptamana, UTA a anuntat, miercuri seara, pe site-ul oficial, ca echipa si-a gasit antrenor, dar nu este vorba despre Liviu Ciobotariu, pe care l-a anuntat initial! Noul antrenor al echipei este Adrian Falub, care va conduce astazi, 7 septembrie, primul antrenament al echipei si va fi prezentat oficial in fata presei.

Va fi pentru prima data cand Adrian Falub o va conduce pe UTA in noua ei formula, dupa ce a fost reinfiintata in Liga a 4-a, si a treia oara la general, dupa ce a mai antrenat FC UTA Arad in perioadele aprilie 2012-iunie 2013, respectiv februarie 2014-martie 2014.

Adrian Falub va colabora la UTA cu secundul Marius Suller si va conduce primul antrenament maine dimineata, la stadionul Motorul. Sambata, la ora 11:00, UTA are meci in deplasare, la CS Afumati, in cadrul etapei a 7-a a Ligii 2.

Falub preia UTA de la Adrian Mihalcea, care sambata, dupa remiza de la siria cu CS Balotesti (2-2), si-a dat demisia. Echipa aradeana are acumulate dupa sase etape 9 puncte si se afla pe locul 9 in clasament. Obiectivul este promovarea.

Luni dupa-amiaza, la cateva ore dupa ce l-a anuntat pe Ciobotariu ca fiind noul antrenor, desi acesta nu semnase contractul, UTA a postat apoi un nou comunicat de presa in care anunta ca ”obiceiurile balcanice au dus la aceasta dezinformare”: „Regretam informatia prezentata in aceasta dimineata, cu privire la Liviu Ciobotariu. Comunicatul a fost postat dupa ce antrenorul a confirmat ca accepta sa preia banca tehnica, a fost de acord cu conditiile oferite de club si i s-au cumparat bilete de avion atat lui, cat si secundului. Ulterior, printr-un SMS, Ciobotariu si-a cerut scuze pentru situatia pe care a creat-o, motivand ca nu poate respecta intelegerea, nefiind pregatit mental sa revina in Liga a II-a.

Din pacate, obiceiurile balcanice au dus la aceasta dezinformare.

The post Si totusi, Adrian Falub este noul antrenor al echipei UTA Arad! appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*