Și, totuși, Klapan ratează și meciul cu Craiova: Melinte sau Isac lângă Albu?

UTA are 18 fotbaliști apți pentru meciul cu CS Universitatea Craiova, iar Laszlo Balint opțiuni limitate pentru fundașii laterali și mijlocașii centrali. Bustea și Roumpoulakou sunt bătuți în cuie pe benzi, în timp ce pentru al doilea tricou de titular în centrul liniei mediane, lângă Albu, antrenorul arădenilor mai are două variante  după ce Mihovil Klapan acuză din nou probleme medicale la nivelul șoldului. Croatul chiar era favorit să-l înlocuiască pe Roșu (suspendat după „roșul” văzut cu FCSB), însă acum Balint mai are de ales doar între juniorul Isac și Cristi Melinte.

Fundaș de meserie, „Meli” a mai jucat la nevoie ca „închizător” și niciodată de la începutul unui meci oficial în Liga 1. Doar regretatul Ionuț Popa și apoi Cristi Păcurar l-au mai utilizat pe fostul fotbalist al lui Palermo la mijloc, cu rezultate acceptabile la nivelul ligii secunde. Astăzi, însă, va fi o adevărată bătălie împotriva trupei lui Corneliu Papură, care are șansa să urce pe primul loc în clasament dacă pleacă cu toate punctele de la Arad.

Tomozei, Pleașcă, Roșu, Tescan, Hrezdac, Hora și Morar sunt ceilalți absenți ai arădenilor, Moldovan urmând să vadă și el partida din tribună din postura celui de-al treilea portar din lot. UTA – CS U Craiova, din cadrul etapei a 13-a a Casa Liga 1, se joacă în această seară, de la ora 19, pe arena „Francisc Neuman”.

0
0

Articolul Și, totuși, Klapan ratează și meciul cu Craiova: Melinte sau Isac lângă Albu? apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*