Și, totuși, se va alege UTA cu ceva bani din transferul lui Rusu de la Lipova la CFR Cluj?

Campioana CFR Cluj merge pe mâna lui Marius Șumudică pe banca tehnică în noul sezon competițional, anunțând deja și primele transferuri. Printre ele se află și Denis Rusu, mijlocașul lateral de 20 de ani care s-a afirmat la UTA în stagiunea 2020-2021 în care a fost împrumutat de Șoimii Lipova. Se știe deja că cele două formații arădene nu s-au putut înțelege asupra unui transfer defintiv al bihoreanului crescut de LPS Bihor, lucru de care a profitat CFR-ul.

Mutarea a fost confirmată de Radu Pop, președintele „șoimilor”, dar și de Rusu, care a și menționat că îi mulțumește UTA-ei, antrenorului Balint, foștilor coechipieri și suporterilor, dar: „Campioana României nu poate fi refuzată!” Bineînțeles, „oficialilor” utiști nu le-a căzut deloc bine mutarea făcută de Lipova și fotbalist și nu vor renunța fără pretenții la serviciile lui Rusu până în ultima zi de contract cu clubul, adică 30 iunie.

Cum echipa se va reuni pe 14 iunie, Denis Rusu va fi, la rândul său, chemat la program și – probabil – informat apoi că va trebui să se pregătească separat. După modelul Klapan sau Pleașcă în iarnă, UTA îi va pune la dispoziție tânărului fotbalist un antrenor deținător al Licenței A și un asistent medical pentru un program intens de pregătire fizică. De două ori pe zi, din 14 până pe 30 iunie, mijlocașul va fi serios solicitat de „roș-albi” înainte ca aventura acestuia să înceapă la CFR Cluj, pe 1 iulie. Sau dacă nu se va prezenta la program, fotbalistul va fi amendat de club cu o parte din salariul pe luna iunie.

Dacă, totuși, Șumudică îl vrea proaspăt pe noul său elev, le poate transmite „oficialilor” săi să rezolve din timp problema, iar acesta – la rândul lor – pot apela la Șoimii Lipova, din moment ce banii din transfer vor intra în contul divizionarei terțe. Probabil, suma de eliberare a lui Rusu mai repede decât data 30 iunie va fi una modică, dar pe care UTA vrea să o încaseze din principiu.

0
0

Articolul Și, totuși, se va alege UTA cu ceva bani din transferul lui Rusu de la Lipova la CFR Cluj? apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*