Șimandul a debutat cu o remiză în campionatul juniorilor U19, „șoimii” vor să-și inaugureze noua sala cu ocazia primului turneu din Liga 2-a!

Start în sezonul 2021-2022 de futsal pentru Șoimii Șimand. Astăzi, profesorul Daniel Mărcuș și-a angrenat echipa de juniori, Under 19, în cadrul primei etape a campionatului național, contra celor de la CFR Timișoara. Meciul a avut loc în cadrul seriei a 4-a și s-a încheiat la egalitate: 4-4.

La Sala UAV – Mihai Botez, șimăndanii au condus cu 4-1, dar timișorenii au avut o revenire spectaculoasă după pauză. Haloș (min. 11,13, 17), Cheta  (15), respectiv Cr. Buhăcian (4, 31), Soare (26), An. Buhăcian (38) au fost marcatorii partidei. CFF Clujana Cluj-Napoca, Autobergamo Deva și  ACS West Deva sunt celelalte combatante din serie, Autobergamo fiind următorul adversar al „șoimilor”.

În curând, Șimandul își va începe aventura și în Liga 2-a de seniori, iar intenția clubului este să găzduiască primul turneu în noua casă. „Sala de sport din Șimand e ca și finalizată și spre finalul lunii vrem să o inaugurăm cu acest prim turneu de futsal de la nivelul Ligii a 2-a. Avem 40 de jucători legitimați pe futsal, 20 de seniori și 20 de juniori, pe aceștia din urmă putându-i să-i folosim și la campionatul Under 19. Nu putem spune că avem obiective clare în noul sezon, în afară de a avea un joc spectaculos, plăcut ochiului spectatorilor și a face cinste comunei Șimand”, ne-a declarat Daniel Mărcuș, cel care conduce destinele echipelor din Șimand, alături de Dumitru Buruiană.

Formații:

Șimand: Florin Năstase – Raul Borod, Andrei Haloș, Andrei Cordoș, Dominic Cheta. Au mai jucat: Daniel Ujoc, Raul Bonța, Andrei Trif, Flavius Ujoc, Andrei Ille, Ionuț Tătar.

CFR Timișoara: Mihailovici – Cr. Buhăcian, An. Buhăcian, Trion, Soare. Rezerve: Gumalan, Trifa, Nica, Ciubotariu, Astafei, Szabo, Mihuț, Tivadar, Balaci.

0
0

Articolul Șimandul a debutat cu o remiză în campionatul juniorilor U19, „șoimii” vor să-și inaugureze noua sala cu ocazia primului turneu din Liga 2-a! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*