Șimandul a pierdut trei jucători, dar l-a „repatriat” pe Șulea! Ruska: „Mai căutăm un fundaș central și atacăm locurile 1-3!”

Fără îndoială, echipele surpriză ale Turneului de desemnare a campioanei județene, din primăvară, au fost ACS Socodor și Șoimii Șimand. Cele două formații aveau să o țină în priză pe campioana Frontiera Curtici până în ultima etapă, „șoimii” chiar având meci direct cu „grănicerii”. Până la urmă, trupa lui Radu Anca nu a avut nicio emoție, s-a impus cu 4-1, pentru ca apoi să promoveze în Liga 3-a după „dubla” cu Hermannstadt II.

La finalul acelei disputea, Jany Ruska, antrenorul-jucător al Șimandului a fost dezamăgit de băieții săi, aceștia terminând terminat campionatul pe locul 4 și după ACB Ineu. „Nu a fost peste așteptări parcursul din acest sezon. Am avut ca obiectiv locurile 1-3 și nu l-am îndeplinit, sunt foarte necăjit.  Vrem și putem mai mult, noi ne doream acum să terminăm pe primul loc, iar dacă realizam acest lucru nu ne-am fi dat la o parte. Sper ca la anul să reușim. Vom mai aduce doi-trei copii și vom avea tot același obiectiv, o clasare pe podium”, spune Ruska la începutul lunii mai, iar discursul nu s-a schimbat prea mult la reluarea pregătirilor, cu toate că au dispărut trei jucători importanți din angrenajul său și a sosit doar unul.

Dan Morariu a plecat împrumut la Felnac, Achim – la Beliu, iar Engelhardt are probleme cu genunchiul și absența sa ar putea fi de lungă durată. La capitolul achiziții îl găsim doar pe Cristi Șulea, care – de altfel – se întoarce la Șimand după aventura la Socodor. I-am mai promovat de la juniori pe Năstase și pe Isac și mai căutăm neapărat un fundaș central. În rest, suntem acoperiți pe toate posturile. Lucru care mă face să cred că este posibil obiectivul pe care ni l-am propus pentru această ediție de campionat, unul din locurile 1 -3. Ne antrenăm de trei ori pe săptămână și terminăm cu un meci amical. Bugetul îl avem asigurat, sperăm să înceapă și campionatele de juniori, măcar  cel de A1”, a menționat Ruska.

Cu ocazia amicaluli de sâmbătă, pierdut cu 1-4 la Zăbrani, Șimandul a intrat pe teren în următoarea formulă:  Matiș – Ujog, C. Morariu, Ujoc, Spiridon – Sechel, Dodu, Ursoi, Cordoș – Galiș, Rus.  De pe bancă au mai venit: Gheorghieș, R.Varga, P. Varga, Șulea, Isac, Năstase, Nemeș. Pâncota (29 iulie), Glogovăț (31 iulie), ACB Ineu (7 iulie) și Socodor (14 iulie) sunt ceilalți adversari ai „șoimilor” în amicale.

0
0

Articolul Șimandul a pierdut trei jucători, dar l-a „repatriat” pe Șulea! Ruska: „Mai căutăm un fundaș central și atacăm locurile 1-3!” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*