Șimandul debutează acasă în noua ediție a campionatului național Under 19 la futsal

Mini-fotbalul a câștigat teren în județul Arad odată cu puternica întrecere de la DeSavoia, însă la nivel de futsal doar o formație e înscrisă în competițiile federale. Este vorba despre Șoimii Șimand, care început cel de-al doilea sezon la nivel de tineret, Under 19. Startul a fost prost, cu un sec 0-11 la Timișoara, contra Informaticii, însă mâine apare posibilitatea revanșei.

Începând cu ora 12,30, pe parchetul Polivalentei arădene, șimăndanii dau piept cu Autobergamo Deva. Pentru acest sezon, profesorul Dani Mărcuș, sprijinit de Dumitru Buruiană, Adrian Cuc și Cristi Lăzău, contează pe următorul lot de jucători: Dagău, C. Ujoc, Onaca, Cordoș (Șimand) – Sulea, D. Ardelean (ambii Socodor), E. Varga (Glogovăț), Milak (Crișul), Neag, Jurj (Galșa-Micșa). „Știm că am început prost acest campionat, însă nu neapărat ca și joc, scorul ne-a omorât. Am dat peste un portar de la prima echipă a timișorenilor, pe care nu am putut să-l învingem nicicum și am căzut puțin și psihic. Sperăm să trecem de Deva și să ne batem măcar pentru locul 2 în această serie, ce ne-ar da posibilitatea să mergem la turneul final”, a menționat Mărcuș.

0
0

Articolul Șimandul debutează acasă în noua ediție a campionatului național Under 19 la futsal apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*