Șimandul optează (și) pentru terminarea sezonului regular în Liga 4-a, dar: „Nu se prea vede nicio luminiță, jucătorii au fost plătiți până pe 15 martie”

A șasea forță a primului eșalon județean, cu șanse reale la play-off, ar dori ca sezonul să continue cu cele șapte runde rămase din sezonul regular și de abia apoi, dacă mai sunt date disponibile, să se mai opteze și pentru disputele din „careul de ași”. Dacă, bineînțeles, campionatul va mai continua dată fiind epidemia de coronavirus ce a oprit tot sportul, dar și alte activități economice și sociale pe toată planeta.

În acest moment, Șoimii Șimand a sistat orice activitate, iar asta înseamnă că „oficialii” clubului nu vor face demersurile la Guvern pentru cele 75 de procente din salariile jucătorilor. „Și așa jucătorii noștri lucrează și în alte părți și nu intră sub incidența somajului tehnic la fotbal. Ei au fost plătiți la zi pentru activitatea desfășurată până la jumătatea lunii martie și acum facem o pauză din punct de vedere financiar. Vom vedea ce va mai fi, deocamdată nu putem decât să le mulțumim autorităților locale și sponsorilor care ne-au ajutat până acum și care ne-au asigurat că o vor face și în continuare, dupa ce scăpăm de acest virus. Dacă se reia campionatul, jucătorii vor primi bani conform activității pe care o vor desfășura. Acum, pentru toată lumea fotbalul este pe locul doi. Prioritate are sănătatea jucătorilor și a familiilor lor, ca și a tuturor iubitorilor acestui sport și oamenilor, în general. Sunt sigur că băieții, așa cum îi cunosc eu. se pregătesc și individual, le-am sugerat și noi un program pentru a nu pierde prea mult în special din forma fizică. Discutăm mereu pe grupul de whatsapp, ei ar dori să se reia campionatul, dar nu prea se vede nici o luminiță în această primăvară”, spune Adrian Cuc, directorul tehnic al „șoimilor”.

Legat de posibilul scenariu după care s-ar relua întrecerile în primul eșalon județean, „oficialul” șimăndanilor a adăugat: „Noi am dori ca toate echipele să aibă șanse egale și, astfel, să se joace toate partidele. Adică cele șapte rămase din sezonul regular și, dacă mai sunt date disponibile și fazele celelalte. Dacă nu, mai bine să nu se înceapă și să ne concentrăm pe următorul care ar trebui să înceapă în luna august”, mai consideră Cuc.

După cele 15 runde disputate în prezenta ediție de campionat, Șimandul e pe locul 6, la doar două puncte de Sântana, ultima formație clasată în zona play-off.

0
0

Articolul Șimandul optează (și) pentru terminarea sezonului regular în Liga 4-a, dar: „Nu se prea vede nicio luminiță, jucătorii au fost plătiți până pe 15 martie” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*