Simina: „Disperarea de a face puncte ne și motivează, păcat că am luat gol în ultimul minut” v.s. Sabău: „Nu am fost în cea mai bună dispoziție”

Șoimii Lipova a remizat, 2-2, pe terenul celor de la Cetate Deva, fiind aproape chiar să piardă meciul. Kevin Trabalka a egalat în cel de-al patrulea minut patru al prelungirilor, dar e clar că așteptările liderului erau cu totul altele la poalele Cetății. Reșița, Dumbrăvița și Cugirul au șanse mari să se apropie de 4 puncte de locul promovabil al lipovanilor, care – iată – strânge 5 puncte din 9 posibile în primele runde ale returului.

Deoarece antrenorul Ioan Petcu a demisionat aseară, împreună cu tot staff-ul său, din partea echipei gazdă a vorbit Daniel Simina. „Am făcut un 2-2 cu prima clasată din serie, Lipova, o echipă foarte bună. Suntem disperaţi după puncte, alergăm după orice punct, cu orice echipă şi din această disperare s-a născut acel plus arătat în meciul de astăzi, când echipa a părut extrem de motivată. Marea durere este că iarăşi am primit gol în ultimul minut, la asta mai trebuie să lucrăm. Nici nu ştiu ce să mai zic, că e lipsă de concentrare, e ghinion. Avem şi o echipă foarte tânără, 21,9 ani media de vârstă. Oricum, locul 14 pe care îl ocupăm în prezent nu reflectă în nici un caz valoarea echipei. De luni încolo sper să avem şi antrenor, să aibă timp să îi cunoască pe băieţi până la meciul din etapa viitoare, cu Unirea Alba Iulia”, a menționat președintele devenilor.

Lipova nu-și găsește cadența în acest retur și riscă să fie „înghițită” de plutonul urmăritoarelor. „Nu am fost azi în cea mai bună dispoziţie, mai ales în prima repriză. Nu ne-am creat ocazii, am luat ușor goluri, unul pe contraatac cu o minge lungă, celălalt la un corner. Am întâlnit un adversar arţăgos, care s-a aşezat pe două linii, dar trebuia să ne aşteptăm la asta.  Cu noi toată lumea joacă la sacrificiu acum, când suntem pe primul loc. Până la urmă e un punct scos în deplasare, chiar dacă trebuia să câştigăm acest meci. Ne aşteaptă în continuare jocuri foarte grele, chiar etapa viitoare, cu Dumbrăviţa. Avem adversari foarte puternici la promovare, Cugirul, Reşiţa, Crişul, Cermei, toate sunt echipe bune”, a menționat Flavius Sabău, tehnicianul liderului seriei a IV-a.

Peste o săptămână, Lipova are o partidă dificilă pe terenul Dumbrăviței (pe care a învins-o cu 7-2 în tur, la Pâncota), în timp ce Deva se deplasează la Alba Iulia, pentru duelul cu Unirea.

0
0

Articolul Simina: „Disperarea de a face puncte ne și motivează, păcat că am luat gol în ultimul minut” v.s. Sabău: „Nu am fost în cea mai bună dispoziție” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*