Simo Roumpoulakou – în echipa ideală a etapei a 11-a din Liga 1, antrenată de Laszlo Balint!

După victoria din Ștefan cel Mare sosită după 53 de ani, UTA a reușit performanța să câștige și pe terenul celor de la CFR Cluj, după 47 de ani. Un mare merit îl are, bineînțeles, antrenorul Laszlo Balint, care a și fost desemnat, ca și după succesul istoric cu Dinamo, antrenorul etapei de către revista LPF. Pe lângă partitura tactică pusă bine în scenă, tehnicianul arădenilor a fost considerat foarte inspirat și pentru introducerea pe teren a lui Vali Buhăcianu, cel care a creat golul de trei puncte semnat Ioan Hora. Dintre „eroii” din Dealul Gruia, în „11-le” ideal al rundei cu numărul 11 al Casa Liga 1 și-a mai făcut loc și greco-albanezul, Simo Roumpoulakou. Pentru fundașul stânga al „roș-albilor” e prima nominalizare în echipa etapei, Albu (cu Voluntari), Iacob (cu Dinamo), Rusu (cu Chindia) și Erico și Morar (cu Botoșani) fiind ceilalți utiști remarcați în acest sezon de revista Ligii Profesioniste de Fotbal.

Revenind, în cazul lui Simo, motivația includerii în echipa rundei este următoarea: ”Deşi a avut ca adversari fotbalişti cu mare experienţă, a făcut faţă cu brio atacurilor venite pe partea sa. Este un jucător în care L. Balint are mare încredere, iar evoluţiile lui sunt o dovadă că tehnicianul arădenilor nu greşeşte”, în timp ce despre Laszlo Balint, cei de la LPF au spus următoarele: ”Aşezată excelent în teren de către antrenor, UTA a reuşit un nou rezultat mare, victorie pe terenul campioanei! În plus, de remarcat o nouă schimbare inspirată, introducerea lui Valentin Buhăcianu la startul reprizei secunde, acesta fiind cel care a produs faza în urma căreia Hora a marcat”. Probabil, dacă Octavian Vâlceanu nu s-ar fi autodepășit, apărând și un penalty în fața lui Iancu, în succesul Academicii contra celor de la Viitorul (1-0), portarul arădenilor, Florin Iacob, ar fi fost și el inclus în cea mai bună formulă a rundei din weekendul ce a trecut.

Echipa etapei cu numărul 11: Vrâmceanu (Clinceni) – Pashov (Clinceni), Haruț (Botoșani), Jutric (Clinceni), Roumpoulakou (UTA), V. Gheorghe (Astra), Anton (Dinamo), Olaru (FCSB), Aganovic (Sepsi Sfântu Gheorghe) –  B. Valle (Dinamo), A. Cristea (Poli Iași). Antrenor: Laszlo Balint (UTA)

FOTO: Claudia Carp

0
0

Articolul Simo Roumpoulakou – în echipa ideală a etapei a 11-a din Liga 1, antrenată de Laszlo Balint! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*