Simona are pe masa doua oferte ametitoare si nici acum nu s-a decis cu ce sponsor tehnic sa colaboreze!

Simona Halep si-a incheiat la finalul anului trecut contractul de sponsorizare cu Adidas si a jucat la Shenzhen si Australian Open fara sponsor, desi se afla pe prima pozitie a clasamentului mondial. Cu toate ca a castigat turneul din china si a jucat finala la Melbourne, unde a fost invinsa de daneza Wozniacki, care a prelua si sefia clasamentului WTA, sportiva noastre nu duce lipsa de oferte.

Dupa ce oamenii din staful sau a negociat cu Asics, Lacoste si K-Swiss, iar Nike i-a oferit un contract de 1,3 milioane de euro, fostul numar 1 WTA are pe masa acum doua oferte importante, de la doua companii intrare recent pe piata tenisului.

Firmele de echipament sportiv Under Armour si New Balance i-au oferit Simonei Halep contracte de doua milioane de euro pe an, iar romanca urmeaza sa se decida pana la turneul de la Doha (12-17 februarie) cu cine va semna.

Sursa: telekom.ro

The post Simona are pe masa doua oferte ametitoare si nici acum nu s-a decis cu ce sponsor tehnic sa colaboreze! appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*