Simona Halep a abandonat meciul cu Ekaterina Makarova, din sferturile turneului de la Washington, acuzand probleme cu termperatura!

Simona Halep locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, a abandonat la scorul de 6-2, 3-6, 0-1, dupa 68 de minute, meciul cu rusoaica Ekaterina Makarova, locul 58 WTA si cap de serie numarul 7, din sferturile de finala ale Citi Open, tunneu de categorie WTA International.

Sportiva noastra a acuzat probleme medicale si a decis, la sfatul antrenorului Darren Cahill, sa nu forteze.

Partida a inceput foarte bine pentru romanca, ea castigand primul set fara emotii, dar pe fondul unui joc plin de greseli al adversarei sale.

Actul secund a inceput la fel de bine, Simona reusind breakul la scorul de 1-1 si parand ca se impune din nou.

Din acel moment romanca a cazut aparent inexplicabil, rusoaica Makarova castigand setul cu scorul de 6-3.

Inainte de setul decisiv, Simona a discutat cu antrenorul Darren Cahill, care i-a transmis sa apeleze la medicul turneului si sa abandoneze daca este cazul. Halep a chemat medicul dupa ce a pierdut primul game al decisivului, iar dupa un consult rapid a anuntat ca se retrage.

Prima actiune a doctorului de la Washington a fost aceea de a-i masura tensiunea Simonei, ceea ce poate insemna ca romanca a acuzat canicula, la ora jocului la Washington fiind 32 de grade Celsius si un soare puternic.

Prezenta în sferturi este recompensata la Washington cu 6.200 de dolari si 60 de puncte WTA.

Pentru Halep urmeaza Rogers Cup, turneu de categorie Premier 5, care va avea oc la Toronto, saptamana viitoare. Romanca este detinatoarea trofeului la competitia canadiana.

The post Simona Halep a abandonat meciul cu Ekaterina Makarova, din sferturile turneului de la Washington, acuzand probleme cu termperatura! appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*