Simona Halep, înaintea meciului cu Dolehide: „Stilul ei nu schimbă cu nimic situaţia”. La ce metodă va apela pentru a analiza jocul adversarei

Simona Halep a vorbit înaintea meciului cu Caroline Dolehide, adversara sa din turul al treilea al turneului de la Indian Wells. Meciul se va juca în noaptea de duminică spre luni, după ora 00:00.

Liderul mondial va juca în premieră cu sportiva americană aflată pe locul 165 în ierarhia mondială și a dezvăluit că se va documenta pe internet cu privire la jocul adversarei sale.

„Nu am jucat niciodată cu ea, deci nu ştiu cum va veni mingea, însă urmează să o caut puţin pe internet. Vreau să văd cum joacă, voi discuta şi cu antrenorul meu. Oricum, stilul ei nu schimbă cu nimic situaţia, pentru că eu vreau să mă concentrez pe jocul meu şi să îmi văd de planul stabilit încă de la începutul anului” , a declarat Simona Halep, potrivit Telekom Sport.

Articolul Simona Halep, înaintea meciului cu Dolehide: „Stilul ei nu schimbă cu nimic situaţia”. La ce metodă va apela pentru a analiza jocul adversarei apare prima dată în Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*