Simona Radiş, purtător de drapel al României la JO. Mădălina Bereş a fost schimbată în ultimul moment: motivul din spatele deciziei

Simona Geanina Radiş va fi purtătorul de drapel al României, în locul Mădălinei Bereş, care a fost scuimbată în ultimul moment.  Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo are loc începând cu ora 14.00, ora României. care începe la ora 14.00.

Din cauza prognozelor meteo nefavorabile, cursele de canotaj de duminică, printre care şi calificările din probele de 8+1, au fost reprogramate a avea loc sâmbătă dimineaţă.

Astfel, canotoarea Mădălina Bereș a intrat într-un program special de pregătire și are nevoie de odihnă, pentru că ceremonia de deschidere se va încheia la miezul nopții, ora locală

Simona Geanina Radiş, alături de Ancuţa Bodnar, s-au calificat vineri dimineață ăn semifinalele probei de dublu vâsle feminin, obținând cel mai bun timp din serii.

Articolul Simona Radiş, purtător de drapel al României la JO. Mădălina Bereş a fost schimbată în ultimul moment: motivul din spatele deciziei apare prima dată în Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*