Simos Roumpoulakou, la despărțirea de UTA: ”Un mare mulțumesc fanilor, le-am simțit din prima zi dragostea!”

Printre cei 11 fotbaliști la care UTA a renunțat în această vară se află și un „stranier”. Fundașul Simos Roumpoulakou (29 de ani) își încheie prima aventură în fotbalul românesc după un sezon și jumătate și 36 de partide oficiale pentru arădeni.

Greco- albanezul sosise în „alb-roșu” în ianuarie 2020 și a evoluat în toate cele 7  confruntări oficiale din Liga 2-a, contribuind la promovarea echipei „roș-albe” în Liga 1. În turul sezonului 2020-2021 a fost mai mereu pe teren pentru trupa lui Laszlo Balint, reușind printre altele și centrarea de la golul lui Buhăcianu cu CS U Craiova, de pe „Francisc Neuman”, după care, prin sosirea rusului Shlyakov, a rămas deseori pe bancă, ba chiar în tribune.

Astăzi, Roumpoulakou a fost anunțat de conducerea clubului UTA că nu mai face parte din planurile clubului și a reacționat rapid printr-un mesaj de adio. ”De azi nu fac parte oficial din acest grup frumos. Vreau să le mulțumesc colegilor mei de echipă, staffului tehnic, staffului medical și oamenilor care muncesc din greu în fiecare zi pentru această echipă, dar și conducerii administrative care a fost corectă față de mine mereu. Si la final un mare mulțumesc fanilor UTA-ei, pentru că din prima zi le-am simțit dragostea. Merită doar respect și să ramană în continuare lângă echipă. Viața merge mai departe, am învățat să păstrez întotdeauna momentele bune și să continui să-mi fac meseria și să găsesc cea mai bună soluție pentru familia mea. Mulțumesc, UTA Arad, La Revedere Arad!” – e mesajul fostului fundaș stângă al „Bătrânei Doamne”.

Simos Roumpoulakou a petrecut toată perioada de lockdown din primăvara anului trecut la Arad, soția sa însoțindu-l în orașul nostru doar din toamnă. Astăzi cei doi așteaptă un copil.

1
0

Articolul Simos Roumpoulakou, la despărțirea de UTA: ”Un mare mulțumesc fanilor, le-am simțit din prima zi dragostea!” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*