Singura femeie chestor din România, Viorica Marincaș , candidează pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Maramureș pe listele echipei Pro România!

Singura femeie chestor din România, Viorica Marincaș , candidează pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Maramureș pe listele echipei Pro România!

Cu un CV impresionant, doamna de fier a Poliției Maramureș, Viorica Marincaș,  a ales să  intre în competiția pentru pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Maramureș pe listele echipei Pro România! Este femeia care are  curajul să lupte cu o “armată” de bărbați pentru a ocupa  cârma Maramureșului. Dar trecutul, dârzenia și inteligența sunt doar câteva din “armele” pe care le folosește în confruntarea politică la aceste alegeri locale.

“Prin depunerea candidaturii mele,  candidat Pro România,  la funcția de Președinte al Consiliului Județean, maramureșenii au cu ADEVĂRAT o alternativă pentru ca proiectele mult așteptate de către noi toți să fie și realizate!

Mandatul pentru care candidez are ca finalitate transformarea județului Maramureș într-unul modern și dezvoltat la cele mai înalte standarde europene.

Candidatura depusă  nu este despre persoana mea, ci este despre VIITORUL întregului județ, iar campania electorală care va începe nu este despre un politician sau un partid.

Este despre aspirații, despre realizările pe care le dorim cu toții, este despre o viață mult mai bună, este despre ce promitem și ce lăsăm MOȘTENIRE copiilor noștri!
Este despre viitorul nostru, al tuturor!

Mulțumesc echipei Pro România Maramureș, o echipă determinată, dinamică, dornică să fie parte a succesului, care în aceste zile a muncit mult și a făcut mai puțină politică! Împreună dezvoltăm județul Maramureș! ” a menționat, Viorica Marincaș

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*