Singura supraviețuitoare a accidentului din Jibou, în urma căruia au murit patru tinere, a fost externată. Vezi ce a declarat…

Singura supraviețuitoare a accidentului din Jibou, în urma căruia au murit patru tinere, a fost externată. Vezi ce a declarat…

Sanda Ungur, șoferița și singura supraviețuitoare a accidentului de la Jibou, Sălaj, în urma căruia a murit cele patru prietene ale ei, a fost externată din spital. Tânăra de 21 de ani nu își amintește nimic în urma cumplitului accident.

Sanda a ajuns la spital cu politraumatisme, contuzie toracică și pulmonară. A fost externată, medicii considerând că starea ei este bună și nu mai are nevoie de îngrijiri.

După câteva zile de spitalizare, starea pacientei este foarte bună, iar colegii care i-au acordat îngrijiri medicale au decis că poate fi externată. Nu sunt probleme. În urma traumatismului, contuziile s-au ameliorat și poate fi externată.”, a declarat medicul Vasile Pop.

Sanda a aflat că prietenele ei au murit și este în stare de șoc.

”Nu știe ce s-a întâmplat. Spune că a uitat tot ce a fost după festivitatea de absolvire a Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca. Suferă de amnezia retrogradă.”, a mai spus Vasile Pop.

sursa:antena3.ro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*