Șiria merge pe mâna cuplului Pintilie – Goldiș după despărțirea de Roșca, Tulac anunță transferuri importante la nivelul Ligii a 5-a!

Promovată în vara anului trecut în Liga 5-a, Șiriana Șiria și-a dorit să respire aerul primelor locuri, dar a reușit doar parțial. Apelând la serviciile lui Mihai Roșca după despărțirea de Leo Pința, gruparea de la poalele cetății nu a putut ține ritmul cu Beliu și Târnova, echipele ce se luptă pentru supremație în Seria B.

În această iarnă, a avut loc o nouă schimbare pe banca tehnică. „Îi mulțumim pentru colaborarea bună avută domnului profesor, Mihai Roșca și mergem mai departe cu cuplul Ilie Pintilie – Viorel Goldiș. E adevărat că distanța până la primele două locuri e destul de mare, însă vom încerca să ne apropiem cât mai mult de ele. Dacă nu vom reuși, vrem să cucerim măcar poziția a treia, iar din vară să atacăm cu forțe noi promovarea în Liga 4-a”, spune Iosif Tulac, președinte și jucător la Șiriana.

În virtutea bunelor relații cu Leontin Pința, Tulac a fost de acord cu cedarea a șase juniori către Victoria Zăbrani, respectiv Bubuș, Nibu, Țop, Hojda, Tămășesc și Cojocaru, cu mențiunea că ultimii doi au mers sub formă de împrumut la divizionara a treia. „Chiar dacă la un moment dat se punea problema ca Leo (n.a. Pința) să revină și pe banca primei echipe a Șiriei, îl putem înțelege că a plecat mai sus, la o formație cu pretenții în Liga 4-a. L-am și ajutat cu ceva jucători, dar nici noi nu vom rămâne descoperiți. Ne-am înțeles deja cu Pușcaș și Voștinar, de la Ineu, cu Mașniță, de la Beliu, cu Vidican și Stanca de la Pilu, cu Cotoc, care a activat la Lipova, Mailat sau Vladimirescu, dar și cu Timiș, de la Pîncota. Mai sunt și alte discuții avansate cu doi-trei jucători, eu zic că vom face un lot competitiv pentru retur”, a adăugat președintele Șiriei.

Divizionara a cincea a demarat pregătirile cu Pintili și Goldiș pe 4 februarie, antrenamentele urmând să se desfășoare doar pe plan local de această dată.

0
0

Articolul Șiria merge pe mâna cuplului Pintilie – Goldiș după despărțirea de Roșca, Tulac anunță transferuri importante la nivelul Ligii a 5-a! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*